Verschedijk Blijham
info@baansport-blijham.nl

Inschrijfpagina Zaterdag 10 Juni 2023

Beste deelnemer je staat op het punt je in te schrijven voor de autospeedway voor Zaterdag 10 Juni en heb je de voorwaarden inschrijven en het regelement gelezen!

Het inschrijfformulier bevind zich hier onder, de kosten bedragen € 30,- per deelnemer dit is exclusief de daglicentie. Je bent zelf verantwoordelijk voor een daglicentie van de M.O.N deze kost € 20,- en kan via onderstaande link besteld worden ( helaas is deze nog niet online )

Het is mogelijk om te rijden in equipe.  Dit betekend dat je met 2 personen in dezelfde auto rijdt. Dit kun je aangeven op het inschrijfformulier door ja aan te vinken bij rijden in equipe, dan komt er van uit de Stichting Baansport een mail met de vraag om aanvullende gegevens ( dit kan een aantal dagen duren ) de 2de rijder betaald ook € 30,- voor zijn inschrijving dit is exclusief de daglicentie. Je bent zelf verantwoordelijk voor een daglicentie van de M.O.N deze kost € 20,- en kan via onderstaande link besteld worden 

Hoe werkt het formulier:

  • voer de gevraagde gegevens in
  • Voor de junioren. Ben je in het bezit van een KNAF of NAB licentie! Kun je aantonen dat je de afgelopen 2 jaar gereden hebt in Blijham ben je geen KNAF of NAB licentie nodig.
  • Transponder nummer invullen )
  • selecteer je klasse waar je in moet rijden ( staat die er niet meer tussen ? dan is die vol ).
  • selecteer je start nummer  ( staat je gewenste nummer er niet meer tussen is hij al verzegd, kies een ander nummer )

Als je klasse er niet meer tussen staat betekent dat deze dus vol is!